Zapraszamy do udziału w bezpłatnym szkoleniu technicznym z prowadzenia stron internetowych stworzonych w oparciu o Joomla CMS

Tomasz Malinowski - nasz admin i twórca zaplecza praktycznie wszystkich stron Fundacji Fenomen (*) - zaprasza na bezpłatne szkolenie techniczne o charakterze warsztatowym z prowadzenia strony internetowej z wykorzystaniem systemu Joomla CMS.

Spotkanie jest zaplanowane na środę, 23 listopada 2016, w Łodzi, w okolicach pasażu Schillera, na dwie godziny (16.30 - 18.30) a dla osób zainteresowanych tematem możliwe będzie jego przedłużenie o kolejną godzinę.

Część warsztatową poprzedzi krótkie wystąpienie o tym, dlaczego w swojej pracy Tomasz wykorzystuje właśnie ten system.

Szkolenie jest adresowane do członków Fundacji Normalne Miasto - Fenomen i jej bliskiego otoczenia, tak więc warsztaty odbędą się na stronach, które są przez nie prowadzone. Jeśli starczy czasu a będą takie potrzeby, będzie można omówić inne strony po wcześniejszym przesłaniu takiego zamiaru wraz z adresem strony internetowej.

Osoby chętne do udziału w spotkaniu prosimy o kontakt pod adresem: kontakt[at]fundacjafenomen.pl z tematem "Joomla! CMS"

O prowadzącym:

Tomasz Malinowski jest osobą związaną z Joomlą zawodowo - oprócz codziennej pracy polegającej na administracji dziesiątkami witryn realizuje usługi wykonywania nowych stron, migracji, usuwania skutków włamań, ochrony przed włamaniami i szeregiem technicznych aspektów związanych z tą pracą. To dwukrotny prelegent na najważniejszym polskim wydarzeniu w tej branży - konferencji JoomlaDay Poland

(*)

Strony Fundacji Fenomen pracujące na systemie Joomla:

{km}

{grafika: zdjęcie CC-0, layout: by canva)