Wspieraj nas
10 zł
 Wyprodukujemy 10 odblasków, by rowerzyści byli bardziej widoczni na drodze.

25 zł
Wyślemy 10 pism do urzędów (np. dostęp do informacji publicznej)

50 zł
Wydrukujemy ok. 500  ulotek z zasadami Budżetu Obywatelskiego

100 zł
Przeprowadzimy szkolenie nt. zrównoważonego transportu

Jesteśmy organizacją non-profit nieprowadzącą działalności gospodarczej.
Wszystko co robimy, finansujemy dzięki wsparciu Darczyńców i instytucji.
Możesz przyczynić się do rozwoju naszych działań poprzez:

* Przelew na konto bankowe: 44 1750 0012 0000 0000 3366 0154. Kwotę tę możesz odliczyć od podstawy opodatkowania (podatku), rozliczając PIT.

* Robiąc zakupy on-line. Ty płacisz w sklepie tyle samo, a my otrzymujemy od 0,2 do nawet 5% wartości Twoich zakupów. Wystarczy, że klikniesz w banner fanimani i zrobisz zakupy w jednym z 700 sklepów (możesz zainstalować sobie przypominaczkę, która będzie Cię informować o możliwości przekazania nam wsparcia).
Fioletowy banner 700x100

* Ubezpieczając się poprzez ideafairplay, a część kosztów ubezpieczenia zostanie przelana na nasze subkonto.

Idea Fair Play

Dane osobowe podawane w związku z przekazaniem darowizny są przetwarzane i wykorzystywane na zasadach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2002, Nr 101, poz.926 z późn. zmianami) w celu realizacji działalności statutowej Fundacji Fenomen. Darczyńca ma prawo żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem prawa albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały zebrane, a także ma prawo wniesienia pisemnego żądania zaprzestania przetwarzania jego danych osobowych.

Dziękujemy za wsparcie!