Zapisz się na nasz newsletter!

Z dniem 8 stycznia 2017 roku z pracy Zarządzie zrezygnowała Katarzyna Mikołajczyk. Decyzją Rady Programowej do Zarządu Fundacji dołączyła Aleksandra Marciniak oraz Bartłomiej Olczak

Katarzyna Mikołajczyk działała w Zarządzie od lutego 2014 roku. Odpowiedzialna była głównie za działania administracyjno-księgowe, koordynowała także projekty (między innymi Bezpieczne Miasto Inna Droga) a w ostatnich dwóch latach aktywnie zajmowała się mentoringiem zespołu współpracującego z Fenomenem. Katarzyna w dalszym ciągu jest członkinią Rady Programowej – organu wyznaczającego cele organizacji.

Do Zarządu Fundacji dołącza:

1. Aleksandra Marciniak, która aktywnie działała w projektach kulturalnych i obywatelskich Fenomenu: Odjazdowy Bibliotekarz, Biblioskan oraz ostatnio przy organizacji konferencji Fenomenalna Biblioteka.
  2. Bartłomiej Olczak, który odpowiada w organizacji za projekty dotyczące jakości przestrzeni w tym Parklet czy Przestrzeń dla Łodzi.

{Zarząd}

{zdjęcie: Pablo Garcia Saldaña CC-0}